PartnerPlus (PP)

Mi is ez? A PP-t nagyon egyszerűen a következőképpen lehet összefoglalni:Minden YessPlus tag kedvező vásárlási és pontgyűjtési lehetőséget akar. És minden kereskedő (vállalkozás, üzlet, bolt, áruház) több vevőt akar.  A PP összehozza a YessPlus tagot, vásárlót a kereskedővel és ebben a folyamatban nyereséget biztosít a kereskedőnek, és nyereséget hoz neked,  a YessPlus tagjának. A PP segítségével a kereskedő új vevőhöz jut, vagy újabb eladást realizál, és Te jutalékhoz jutsz, mert elősegítetted, hogy mindez megtörténjen.

A PP előnyei:Gyakorlatilag a világ valamennyi terméke és szolgáltatása bekerülhet a PP programba. És ha van olyan termék vagy szolgáltatás, ami Téged érdekel és még nincs bent a programban, lehetőséged van rá, hogy a forgalmazó kereskedőt TE magad behozd azt a programba.

A PP mindenütt működik!  Mindegy, hol élsz a világon, a PP program elérhető számodra. A szállítási és valutaváltási kérdések fel sem merülnek, miután a saját országodban, a saját városodban, a saját utcádban lévő kereskedőket, üzleteket ajánlhatod.   Az aktivitásodat (jutalékjogosultságodat) ezentúl PP kereskedőknél történő vásárlással is biztosítani tudod. Vásárlási pontokat (VP) gyűjthetsz, amivel magasabb szintre minősülhetsz, nagyobb jutalékra tehetsz szert. 

Pénzt kereshetsz minden alkalommal, amikor bármelyik YessPlus tag, törzsvásárló vásárol a PP programba általad ajánlott kereskedőnél… egész életedben! Ha vállalkozó, kereskedő vagy, most itt a lehetőség, hogy termékeidet a YessPlus egész tagságának forgalmazd a PP programon keresztül, és ráadásul az egész YessPlus hálózat ajánlja az üzletedet és termékeidet több millió potenciális fogyasztónak az egész világon. 


Hogyan működik?
A kereskedő (teljesen díjmentesen) egy YessPlus tag ajánlásával jelentkezik a PP programba, majd bekerül a rendszerbe az ajánlata. A YessPlus hálózat ezentúl a honlapokon keresztül, valamint szóbeszéd alapú marketing és vírusmarketing eszközökkel tovább ajánlja másoknak a PP kereskedőket és termékeiket. Amikor egy eladás realizálódik, a kereskedő jutalékot fizet a YessPlusnak. Ennek a bevételnek az oroszlánrésze vásárlási pontértékként jelenik meg a vásárló YessPlus tagnál és jutalékalapot képez a karrier terv szabályai szerint, kisebb része pedig azt a YessPlus tagot illeti, aki a kereskedőt beajánlotta a PP programba.Miért hajlandóak a kereskedők részesedést fizetni nekünk? Íme csak néhány az előnyökből, amit a kereskedőknek kínálunk:

 A.A kereskedő csak akkor fizet, ha az értékesítés ténylegesen megtörténik (vagyis csak az eredményért fizet).

 

B. A kereskedő kontrollálni tudja a költségeit és csakis pontosan annyit fizet, amennyit megér neki, hogy eladást realizáljon. Így pl. egy újsághirdetés 20.000 Ft-ba kerülhet és mondjuk 2 eladást eredményez átlagosan (ez 10.000 Ft-os reklámköltség eladásonként), ugyanakkor felajánl mondjuk 7.000 Ft részesedést a YessPlusnak eladásonként.  Ez egy óriási megtakarítási lehetőség a kereskedőnek.  Normális, értelmes üzletvitelt folytató kereskedőnek ez egy visszautasíthatatlan ajánlat!

C.  A PP program lehetővé teszi a kereskedőnek, hogy igénybe vegye a YessPlus óriási marketing erejét, amely az internetes és vírusmarketing kombinációjából ered, és amelynek része egy igen értékes dolog, a leghatékonyabb, személyes, egy az egyben történő szóbeli ajánlás, a szóbeszéd alapú marketing.
 

Hogyan hozzuk be a kereskedőket a programba? Ti magatok, YessPlus tagok vagytok azok, akik a kereskedőket behozhatjátok a PP programba. Ez egy igen kifizetődő tevékenység lehet számodra, mert örökös jogdíj jár az általad a PP programba behozott minden kereskedő minden YessPlus tagnak történő értékesítése után. YessPlus tagok ezrei fognak vevőket beajánlani az általad behozott kereskedő üzletébe és jutalékod származik minden egyes eladásból az eljövendő évek során… csak azért, mert a kezdeti bevezető munkát elvégezted! A kereskedőket nagyon vonzza a PP „csak az eredményért fizess” rendszere. Nem kell fizetniük a rendszerbe csatlakozásért, csak ha tényleges értékesítés történik. Röviden, NINCS KOCKÁZATUK. Ez igen megkönnyíti a kereskedők behozatalát a rendszerbe. 
 

Nem vagy eladó típus? Nem kell, hogy az legyél! Ez az egyik legizgalmasabb dolog a PP programban, hogy nem kell üzletkötőnek lenned, hogy sikeres legyél. Tény, hogy az emberek 95%-a nem akar hagyományos értékesítéssel foglalkozni, és inkább törött üveget enne, mint hogy megpróbáljon eladni bármit is. A PP vonzereje messze meghaladja az 5%-ot.  Nyugodtan mondhatjuk, hogy a PP egy olyan program, ahol pénzt osztogatsz, és ezért fizetséget kapsz, egyszerűen pénzkereseti lehetőséget ajánlasz az embereknek, miközben olyan termékeket, szolgáltatásokat vásárolnak, amiket eddig is megvettek, vagy egyébként is meg akartak venni. Ezzel természetesen nem akarjuk csökkenteni a YessPlus webáruházi termékválasztékának népszerűségét. De az igazság az, hogy bevásárlóközpontokkal, diszkont áruházakkal minden sarkon, egy kattintásnyira több száz, vagy akár több ezer internetes versenytárstól, a szokásos termékekre épülő üzletépítés nehéz lehet sokak számára. A PP program legyőzi ezt a kihívást egy friss, izgalmas, újfajta nézőponttal és módszerrel, amellyel mindenki sikeres lehet.

Hogyan induljak el a PP-ben? Legalább négy nagyszerű lehetőség vár rád a PP-n belül:Kereskedők behozatala a rendszerbe
Ha nagyon sok pénzt szeretnél keresni, akkor egyértelműen kereskedőket akarsz behozni a programba.

 

Tipp: Ha van már kapcsolatod valakivel, akinek üzlete, kiskereskedelmi vállalkozása van, ő
egy jó jelölt lehet a PP programban való részvételre.
  

  1. Hozd be a saját üzletedet!
    Jelenleg saját termékeket, szolgáltatást forgalmazol? Ha igen, akkor arra bátorítunk, hogy kereskedőként jelentkezz a PP programba és használd ki az előnyöket.  Mint PP kereskedő, több ezer, nemsokára több tízezer, százezer YessPlus tagnak kínálhatod a termékeidet, szolgáltatásaidat, sőt, a többi YessPlus tag kívülállóknak, törzsvásárlóknak is ajánlani fogja termékeidet.
    Ilyen esetben a személyes szponzorod javára lesz jóváírva és nyilvántartva a kereskedői csatlakozásod a PP rendszerbe. Őt kell beírni ajánlónak.

  1.  Vásárolj PP kereskedőknél!
Nézd meg a honlapunkon a PP-be regisztrált kereskedőket, ismerkedj meg a választékkal és náluk vásárold meg azt, amire szükséged van. Ez pontértéket, jutalékot jelent számodra.
  1.  Pénzalapgyűjtő szervezetek
    Szeretnél segíteni a kedvenc nonprofit szervezetednek a pénzgyűjtésben? És egyidejűleg magadon is segíteni? Csak mutasd be nekik a PP programot!


 

Egyéb hasznos tudnivalók Minden beajánlott kereskedővel (céggel, üzlettel, szolgáltatóval) tárgyalásokat fogunk lefolytatni, és ekkor egyeztetjük cégvezetői szinten a leendő PP partner által fizetendő jutalékot. Más MLM cégeket nem érdemes ajánlani.  Olyan kereskedőket, amelyek exkluzív termékeinkhez hasonló termékeket forgalmaznak nem érdemes ajánlani. A PartnerPlus programba bekerült kereskedők a Yessaruhaz.hu PartnerPlus termékek menüpontja alatt érhetők el.